Pentru ca la nivel international Ziua Tatalui de apropie, brand-ul suedez de skin-tech FOREO a venit in ajutor cu cea mai inalta inovatie tehnologica in materie de frumusete pentru toti barbatii care merita o ingrijire aparte a tenului.

 

La fel cum costumele sunt adaptate unui fizic musculos, si ceasurile completeaza stilul si ii ofera notiunea timpului, asa si device-urile FOREO sunt alegerea perfecta pentru esentialul de ingrijire al barbatilor si tatilor – si toate functioaneaza la o apasare de buton!

 

Toate au un design suedez super cool, iar fiecare dintre aceste optiuni de cadou va oferi touch-ul final de pe rafrul din baiea tatalui sau iubitului in materie de ingrijire.

 

LUNA 3 MEN

Folosit ca parte a rutinei de curatare zilnica FOREO LUNA 3 MEN, foloseste pulsatiile T-Sonic pentru a oferi o curatare mult mai profunda, eliminand 99.5% din murdarie, sebum si celule moarte, oferind o piele catifelata care ajuta ca lame de ras sa dureze pana la 2x mai mult. Arata destul de suav!

 

LUNA go for MEN

LUNA go for MEN indeplineste rutina de curatare profunda pentru stilul tau de viata ocupat. Dimensiunea sa compacta si tehnologia T-Sonic faciliteaza o rutina completa de ingrijire a pielii si pregateste pielea pentru barbierit ori de câte ori doriți, chiar daca va aflati intre intalniri, in calatoriile in scop de munca sau la prezentari de moda.

 

IRIS

Special conceput pentru masajul ochilor si oftalmologic aprobat, IRIS, utilizeaza tehnologia T-Sonic alternativa pentru a reduce semnele vizibile ale cearcanelor si pungilor de sub ochi – perfect pentru acel runway look!

IRIS imbunatateste in mod dramatic absorbtia si eficacitatea cremei de ochi preferate sau a serului.

 

Descopera produsele de ingrijire potrivite pentru barbati pe www.foreo.com