Gandurile copiilor inca sunt la taberele de vara, la cantonamente si la excursiile cu familia. Cu toate acestea, intoarcerea la scoala se apropie cu pasi repezi. Eveniment care nu e doar despre educatie si disciplina, ci si reintalnirea prietenilor si jocuri pe holuri in pauze. Cea mai recenta campanie epantofi.ro dovedeste ca nici incaltamintea si echipamentul pentru aceasta ocazie nu trebuie sa fie plictisitor. Cu gama sa larga de pantofi, ghiozdane, slapi sau borsete, multibrandul ii ajuta pe toti parintii sa alcatuiasca un set complet pentru noul an scolar.

Pentru cea mai recenta campanie “La scoala. Pe locuri, fiti gata, start!”, epantofi.ro a selectat cea mai interesanta oferta pentru sezonul toamna-iarna 2023 din peste 800 de branduri. Fiecare parinte stie ca uneori copiii pot cara multe in rucsac. Pe langa carti, ei trebuie sa aibă la indemana si un penar, adesea un saculet sport, o sticla de apa si un lunchbox.

De aceea, este atat de important ca ghiozdanul asupra caruia ne decidem sa nu fie atractiv doar din punct de vedere vizual, ci si usor si rezistent. In campania epantofi.ro, putem vedea rucsacuri colorate, dar confortabile, de la branduri precum Jansport, Converse, Reebok sau Vans. Se remarca in mod deosebit colectia de rucsacuri pastelate de la Doughnut.

Ghiozdanul fiecarui elev ar trebui sa includa si un bidon de apa, de exemplu de la adidas sau Puma, precum si un saculet pentru pantofii de schimb sau un penar incapator pentru toate rechizitele scolare.

La fel de importanti ca si rucsacul sunt si pantofii. Copiii isi vor petrece o mare parte din zi in ei, fie la ora de educatie fizica, fie alergand pe terenul de joaca sau pe holuri. Este important ca pantofii pentru scoala sa aiba o talpa flexibila, de preferinta care nu lasa urme, pentru ca elevul sa poata sa se incalte si sa se descalte singur. Incaltamintea nu trebuie sa rigidizeze piciorul, deoarece nu ii va permite acestuia sa mearga asa cum ar trebui. Cea mai recenta campanie a epantofi.ro prezinta cele mai interesante modele de adidas Superstar cu cele trei dungi caracteristice, sneakersii Vans, inclusiv cei cu modelul cool in carouri alb-negre, sau mult indragitii tenisi Converse.

Inceputul unui nou an scolar inseamna si pregatirea corespunzatoare pentru lectiile de educatie fizica. Deoarece pantofii sport sunt mai predispusi la deformare, este recomandat sa optezi si pentru incaltaminte sport speciala, pe langa pantofii obisnuiti de schimb. Mizeaza pe pantofi de la adidas – sunt usori, dar rezistenti, ideali pentru alergare si chiar pentru a juca fotbal.

Atunci cand alegi perechea perfecta de pantofi pentru copilul tau, merita sa profiti de serviciul gratuit de scanare a piciorului cu ajutorul scanerului esize.me, disponibil in magazinele stationare epantofi.ro. Cu acest serviciu, poti scana piciorul copilului tau si poti vedea o prognoza a cresterii sale in urmatoarele 12 luni (pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani). In acest fel, fiecare parinte poate alege incaltamintea potrivita.

In oferta epantofi.ro, atat in magazinele stationare, cat si in aplicatie, poti gasi peste 800 de branduri de incaltaminte, sneakersi, ghiozdane, papuci, accesorii scolare – perfecte pentru inceputul unui an nou scolar.