Se spune ca o singura clipa este de ajuns pentru a trezi cele mai intense amintiri. Ataseaza o aroma unui moment si iti va ramane intiparit in minte pentru o eternitate, iar senzatiile luxuriante te vor invalui si te vor transpune intr-o poveste de neuitat.

 

Intr-un mix dezinhibat care se dezvaluie usor simturilor, stralucirea parfumului Bombshell Gold este suficienta pentru a capta atentia tuturor in aceasta perioada de sarbatoare. Alaturi de o atitudine desavarsita, fii pregatita sa impresionezi alaturi de noua ta arma secreta.

 

Calatoria aromata Bombshell Gold incepe cu o nota florala de bujor alb, ce lasa loc unui aer patrunzator, plin de eleganta, ca mai apoi sa fie infasurat de caldura unei vanilii aurii, ce se topeste in contact cu pielea, devenind una si aceeasi. Aroma de litchi inghetat si lemn dulce contureaza nucleul acestui parfum, incapsulandu-l intr-o simfonie a simturilor ce iti va ramane intiparita in minte.

 

Aceasta lenjerie invizibila este tot ce ai nevoie pentru a avea parte de senzatii luxuriante ce surprind o femeie eleganta si irezistibila, dar care emana o caldura magnetica ce acapareaza atentia tuturor celor care au sansa sa o cunoasca. In aceasta perioada de sarbatoare, fii sigura ca iti vei lasa amprenta oriunde vei merge, asemenea unui femei cuminti dar senzuale, puternice dar gingasa in acelasi timp.

 

Descopera parfumul Bombshell Gold in magazinul Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City sau pe site-ul www.victoriassecretbeauty.ro.