In anii 1970, Levi’s a lansat o colectie numita Fresh Produce, inspirata de, ei bine, fructe si legume. Din moment ce cu totii le iubim, Levi’s s-a gandit sa le aducem inapoi, insa din perspectiva fresh a secolului 21. Va prezentam Levi’s Fresh pentru primavara/vara 2022, o gama frumoasa de produse preferate vopsite cu coloranti proveniti din surse naturale, inclusiv plante.

 

In mod traditional, colorantii pe baza naturala tind sa produca mai multe culori pamantii, dar cu Levi’s Fresh am aplicat noi metode de vopsire care au reusit sa produca nuante vibrante si pastelate de piersica, lavanda, roz si galben. Toate intr-un amestec de fire si piese de imbracaminte vopsite.

 

Vopselele din colectia Fresh provin din una dintre cele trei surse naturale, inclusiv plante nepericuloase sau neamenintate – cum ar fi extractul de radacina de nebuna si indigo natural – produse secundare agricole – cum ar fi deseurile alimentare – si minerale precum argile, carbonati si oxizi naturali. Acesti coloranti au fost formatati special pentru a necesita mai putini auxiliari, fara a compromite rezistenta culorii sau estetica, rezultand un proces de vopsire inovator si durabil. Toti colorantii din colectie au un continut minim de plante sau minerale de 50%.

 

O alta caracteristica de durabilitate a colectiei Levi’s Fresh este ca am folosit mai multe tehnici de colorare care economisesc apa. Morile de tesaturi foloseau osmoza inversa la apa reciclata folosita in procesarea umeda. Topurile au fost vopsite la spalatorii folosind apa reciclata si echipamente eficiente din punct de vedere energetic. Alte tehnici de economisire a apei au inclus vopsirea cu ultrasunete a fibrelor si colorantii pigmentati directi.

 

Conceputa pentru a fi purtata in look-uri monocromatice din cap pana in picioare sau combinata si asortata, colectia prezinta un blug 551Z Straight Crop si un Trucker de tip II in toate cele patru culori. De asemenea, este inclusa o jacheta moale, supradimensionata, cu buzunar tip cangur, un pantalon scurt din twill plisat Levi’s XX Chino, un pantalon scurt Utility High Loose, o haina din bumbac cu buzunare, o rochie din denim pana la gambe si o gama de tricouri Red Tab Vintage.

 

Pentru a completa look-ul din cap pana in picioare, sunt incluse si palariile – sub forma unui bucket hat din twill de bumbac si a unui beanie din tricot. Si doar pentru a adauga un strop de farmec si pentru a aduce putin din colectia Fresh Produce din anii 1970, intreaga gama include tab-uri speciale cu diverse fructe si legume, o abordare a tab-urilor de morcovi incluse in varianta originala.

 

„Suntem incantati sa debutam colectia noastra Levi’s Fresh, o combinatie vibranta de tricouri super moi, lana si denim realizate cu vopsele naturale si tehnici de economisire a apei. Inspirandu-ne din arhivele noastre, am infuzat fiecare piesa cu o energie tinereasca imprumutata din linia originala Levi’s Fresh Produce din anii ’70. Este o colectie distractiva, pe baza de plante si minerale, prietenoasa cu planeta, inradacinata in elemente esentiale si ravnite la infinit. ”—Karyn Hillman, Chief Product Officer la Levi’s Strauss & Co.

 

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.