In ceea ce priveste stilul in tendinta, astazi vorbim despre fiturile exagerate. Umeri cazuti, tivuri mai late, si haine largi. Sezonul trecut, Levi’s® a readus colectia Levi’s® RedTM si o extinde pentru Toamna 2021 cu o noua gama de modele si fabricatii premium. Lansat pentru prima data la sfarsitul anilor ’90 –  perioada outfit-urilor largi – Levi’s® Red™ ia clasicul denim Levi’s® si il reinterpreteaza in stil modern, mai durabil si in trend. Este o colectie care priveste atat in viitor, cat si in trecut. Aceasta reinterpretare este perfecta pentru oricine doreste sa adauge in garderoba sa accente moderne, dar clasice Levi’s®.

 

Impreuna cu modelele si proportiile exagerate, colectia dispune, de asemenea, de o serie de schimbari creative asupra componentelor traditionale Levi’s®. Ca si in sezonul trecut, blugii si jachetele Levi’s® RedTM includ elemente cum ar fi cusaturile neregulate in zigzag, cusaturi inegale si cusaturi de tip bartack in locul niturilor clasice Levi’s® din cupru. Atat denimul barbatesc, cat si cel pentru femei au, de asemenea, diverse produse speciale Levi’s® Red™ create pentru colectie, inclusiv un petic pe spate din hartie sau piele, un element Red Tab cu un “R” galben, pe jumatate ascuns, si nasturi cu bucla pe partea din spate, facuti sa arate ca smaltul uzat. Tricourile, hanoracele, si topurile includ, de asemenea, etichetele speciale Levi’s® RedTM cusute in ineriorul gulerului.

 

Pentru barbati in acest sezon, noile completari notabile includ pantalonii Twisted Baggy in nuanta Blue Quartz , precum si salopeta cu pantaloni plisati supravopsiti, cu dungi tip tigara si un palton tip Engineer asortat , care vine intr- o nuanta de maro pamantiu bogat . Mai este si haina tip sack din denim italian facut din canepa cotonizata, o combinatie intre un Levi’s® Trucker si un blazer ce dispune de o combinatie de nuante tip color-block de indigo.

 

Pentru femei, Levi’s® Red™ introduce modelul Loose Overall intr-un material de bumbac cotonizat in indigo si dark rinse. Gama de pantaloni continua sa-si extinda modelele largi cu un pantalon tip Wide Flare din denim indigo de canepa de bumbac italiana, precum si un pantalon cu dungi tip tigara de un indigo inchis, asa cum au modelele High Loose Taper si Wide Loose. Jachetele din denim au parte de o noua completare ce include modelul Twisted Trench Coat pentru femei, facut din denim italian de canepa cotonizata, ce dispune de o combinatie de blocuri de culoare folosind diferite nuante de denim indigo.

 

Cand vine vorba de durabilitate, poti gasi canepa cotonizata in stilurile selectate atat pentru barbati, cat si pentru femei, precum si introducerea denimului de canepa cotonizata italiana pentru piese premium selectate.  Aceste articole de imbracaminte sunt realizate din canepa, ce necesita mai putina apa si mai putine substante chimice pentru a creste decat bumbacul. Arata exact ca bumbacul, dar se simte mai moale.

 

Aceasta colectie unica ce include detalii exagerate ale imbracamintei de lucru, materiale durabile si forme moderne, creeaza ceva complet nou insa, fara doar si poate, Levi’s®. Este trecutul, prezentul si viitorul Levi’s®, toate transformate intr-o colectie super stilata si moderna.