Confortul nu tine doar de fit-ul unei piese, ci si de ceea ce te face sa te simti bine pe dinauntru – precum o veche pereche de blugi preferata care iti aminteste de zilele tineretii lipsite de griji. In acest caz, este o amintire legata de anii 1990, cand celebritatile si style icon-urile purtau perechea 501 putin mai largi, cu un vibe relaxat si lejer. Asa cum ii place lui Hailey Bieber – o mare fana a stilului anilor ’90 – sa poarte astazi perechea ei de 501. Asadar, pentru primavara/vara 2022, Levi’s readuce acel fit nostalgic si lejer cu noul Levi’s 501  90’s si colaboreaza cu Hailey pentru a arata stilul cool al anilor trecuti care se intalneste cu modernitatea.

 

Cu un fit mai relaxat pe fund si picior, modelul 501 90’s ofera o silueta mai lejera decat traditionalul 501, dar care nu se transforma intr-un stil baggy. Se aseaza chiar sub talie si ofera un fit elegant, dar mai larg, care poate fi purtat atat intr-o marime mai mare sau mai mica, in functie de modul in care vrei sa il porti. In cele din urma, incapsuleaza acel vibe grozav de la sfarsitul anilor 90 ‘s, cand fit-urile mai largi ofereau putina atitudine. Este un fit care, asa cum subliniaza Hailey Bieber, insasi nascuta in anii ’90, arata la fel de bine astazi ca si pe vremuri, ceea ce este un testament al stilului sau de durata.

 

„Este grozav sa privesti epoca in care te-ai nascut si sa te inspiri”, spune Hailey, care s-a nascut in 1996, despre dragostea ei pentru stilul anilor ’90. „Doar estetica fotografiilor anilor ’90, a filmelor , a anilor ’90, moda anilor ’90. Este fascinant pentru mine.”

 

Si pentru a detalia in continuare acea atmosfera grozava din anii ’90, aceasta noua adaugare la familia 501 vine intr-o gama de nuante care prezinta finisaje uzate inspirate de look-urile vintage populare ale epocii. Este practic acea pereche preferata de 501 din anii ’90, insa reproiectata si re-gandita cu o atingere contemporana.

„Am fost cu adevarat inspirati de felul in care unele dintre marile icon-uri de stil de la sfarsitul anilor ’90 si-au purtat perechea de 501, cu un fit moale si plin de atitudine. Ni s-a parut alegerea ideala pentru zilele noastre. Si cu finisaje care au fost cu adevarat curate si prespalate pentru o perioada de timp, este placut sa vezi cum revine ceva atat de bine purtat si de inspiratie vintage. Este un blug care nu este doar confortabil din punct de vedere fizic, dar incapsuleaza acea nostalgie a unui blug pe care l-ai iubit si pe care il purtai pe vremuri. ”— Jill Guenza, vicepresedinte design pentru imbracaminte pentru femei, Levi’s, Strauss & Co.