Modelele loose fit au redevenit un style staple adoptat de toate tipurile de siluete si toate genurile, fara echivoc. Inspirat din exemple ale anilor ’90 si 2000 reproduse cu cea mai noua tehnologie de design Levi’s, brandul si-a improspatat stilul relaxat. Colectia primavara/ vara ’24 e dominata de croieli largi, cu familia extinsa Baggy Dad si sort cu pliuri pentru femei, sau 568 Stay Loose si 468 Loose Short pentru barbati.

 

Familia Baggy are o multime de optiuni versatile pentru femei, cum ar fi Baggy Dad, Baggy Dad Wide Leg, Featherweight Baggy Dad, Baggy Cargo. Cu partea de sus simpla si craci largi drepti, Baggy Dad este epitomul de jeans relaxat. Baggy Dad Wide Leg sunt mai evazati, cu pliuri si un denim subtire. Featherweight Baggy Dad este cea mai subtire varianta a denimului usor, in varianta de sort sau fusta. Baggy Cargo, functionali si cu stil, au buzunare utilitare, pentru un aspect de uniforma de lucru. Pentru vremea calda, exista si o varianta larga de sort cu pliuri cu un croi rafinat.

 

Pentru barbati, brandul propune modelele 568 Stay Loose si 468 Loose Short. Din denim mai gros, cu un aspect vintage 100% bumbac, modelul 568 Stay Loose e cu talie medie, slit cu fermoar si e larg de sus pana jos. Exista si varianta mai racoroasa pentru sezonul cald, dintr-un amestec de bumbac si in. Un sort confortabil si lejer pentru barbati, 468 Loose Short cu talie medie si larg, pana la genunchi si cu fermoar la slit. Colectia loose ofera stiluri moderne si relaxate create pentru versatilitate si longevitate.

 

Modelele Baggy Dad, Baggy Dad Wide Leg, Baggy Cargo si 568 Stay Loose sunt disponibile deja, iar Featherweight Baggy Dad, Pleated Trouser Short, 568 Stay Loose din denim subtire si 468 Loose Short vor aparea in cursul primaverii pe Levi.com, in aplicatia Levi’s si in unele magazine fizice Levi’s.

 

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

 

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte de marca din lume si un lider global producerea blugilor. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii aferente pentru barbati, femei si copii sub marcile Levi’s, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen si Beyond Yoga. Produsele brandului sunt vandute in peste 110 de tari si in intreaga lume printr-o combinatie de lanturi de comercianti, magazine universale, site-uri online si are o amprenta globala de aproximativ 3.200 de magazine de tipul shop-in-shop. Veniturile nete raportate ale Levi Strauss & Co. pentru anul fiscal 2022 au fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com.