Plina de stil, indiferent de circumstante. Nu se teme sa experimenteze in fashion, dar apreciaza si formele simple, fara complicatii. Ea este genul de femeie pe care au avut-o in minte designerii Reserved cand au creat cea mai noua colectie a brandului.

Protagonista care promoveaza noutatile Reserved, Maja Weyhe (@majawyh), una dintre cele mai populare it-girls din fashion, se integreaza perfect in aceasta atmosfera.

Maja e prezenta in universul fashion de mult, cand blogurile, nu Insta reprezentau surse de inspiratie pentru stil. Acolo si-a publicat primele tinute captate cu un self-timer.

A devenit o prezenta permanenta la cele mai importante fashion weeks si subiectul articolelor din multe publicatii fashion de top, si-a dezvoltat o estetica personala, care e o combinatie de nonsalanta si sofisticare.

Cand am intrebat-o ce reprezinta stilul pentru ea, a marturisit ca este suma a tot ce ne influenteaza in viata de zi cu zi. Se pare ca atitudinea ei da rezultate pentru 400.000 de oameni, pentru ca la atatia urmaritori are Maja pe Instagram, platforma aleasa de ea sa-si impartaseasca creatiile ca designer, fotograf si model.

Pentru Reserved, ea prezinta o colectie care e o introducere subtila in noul sezon. “Aceasta e o colectie adresata femeii care se bucura de fiecare zi si se imbraca pentru ea insasi,” – spune Maja.

Desi e nascuta in Germania, unde isi petrece cea mai mare parte a timpului, sedinta foto a avut loc intr-un loc pe care il iubeste – Florenta, Italia. Capitala Toscanei, recunoscuta ca fiind leaganul arhitecturii renascentiste, apare in fundalul fotografiilor Majei ca un oras al contrastelor discrete.