Vara aceasta, Maria Nila imbratiseaza cu usurinta sezonul estival lansand cea mai recenta campanie – Summer Essentials. Creata si inregistrata in primavara acestui an, la Stockholm, aceasta noua campanie readuce aminte de sentimentul nostalgic provocat de vantul racoros, cerului senin si starea de bine.

 

Summer Essentials intruchipeaza cele mai bune amintiri ale noastre de vara, prezentand diferite look-uri si coafuri intr-un mod usor de obtinut, toate create pentru a ne face sa petrecem mai mult timp pe ceea ce conteaza cu adevarat. Par sanatos, miscari delicate si siluete usoare sunt cuvintele cheie ale brand-ului Maria Nila pentru sezonul ce urmeaza, fiind accesibile prin intermediul produselor cheie din gama Style & Finish (gama de ingrijire si stil), ce sunt cunoscute si sub denumirea de Summer Essentials.

 

Look-urile prezentate sunt Playful Ponytail, Curly Bangs si After Beach Volume. Toate create cu ajutorul Kit-ului Summer Essentials, compus din Argan Oil, Cleansing Powder, Ocean Spray, Quick Dry Heat Spray si Power Powder.

 

Intrand intr-o noua perioada a anului, Summer Essentials faciliteaza obtinerea de coafuri naturale pentru toate tipurile de par si texturi. Look-urile curate reflecta un sentiment de usurinta, libertate si bunastare, toate aliniate cu etica marcii Maria Nila de a fi prietenos, de a ramane curios si de a actiona onest.

 

 

Playful Ponytail

 

Pentru cine

Pentru toata lumea cu parul lung. Perfect pentru o zi in care parul nu te asculta sau pentru a face ceva creativ – rapid si usor!

 

Produse

Cleansing Powder, Ocean Spray, Argan Oil

 

Pas cu Pas…

 1. Aplica Cleansing Powder la radacina.
 2. Aplica Argan Oil pe lungimea parului pentru stralucire si hidratare.
 3. Alege unde doresti sa-ti pozitionezi coada si apoi continua procesul adaugand elastice de par pe lungimea cozii.
 4. Pentru a adauga volum si textura, pulverizeaza Ocean Spray pe tot parul si fixeaza sectiunile de par dintre elastice pentru a crea volumul dorit.

 

 

Curly Bangs

 

Pentru cine

Pentru Bucle, par cu textura si pentru toate cele care indraznesc sa se joace cu bretonul lor!

 

 

Produse

Quick dry heat spray, Ocean Spray, Power powder, Argan Oil, SHIMMER SPRAY

 

Pas cu Pas…

 1. Pregateste-ti parul pentru caldura cu ajutorul Spray-ului Quick Dry Heat.
 2. Ia o sectiune mica de par si onduleaza-o in directia in care doresti sa se fixeze.

Sfat: Ia sectiuni mici, neuniforme de par si onduleaza-le in directii diferite. Ii va oferi parului un aspect natural, dezordonat, cu miscari naturale.

 1. Aplica Ocean Spray pe toata lungimea parului pentru a fixa buclele, apoi foloseste un pieptene cu dinti largi sau ajuta-te de degete pentru a separa buclele.
 2. Aplica Power Powder la radacini pentru a adauga volum buclelor. Daca doresti, pune Argan Oil in maini si rasuceste fiecare bucla cu atentie pentru a adauga stralucire si o definire suplimentara.
 3. Finalizeaza totul cu Shimmer Spray-ul pentru a obtine o stralucire naturala si sanatoasa.

 

After Beach Volume

 

 

Pentru cine

Pentru par de lungime medie spre lung. Look perfect atat pentru zi, cat si pentru seara, usor si rapid de stilizat.

 

Produse

Quick dry heat spray, Cleansing Powder Power powder, Argan Oil, Ocean Spray, SHIMMER SPRAY

 

Pas cu Pas…

 1. Daca folosesti un instrument de incalzire pentru a crea bucle, pregateste-ti parul, inainte de ondulare, cu ajutorul Spray-ului Quick Dry Heat.

Daca ai deja bucle perfecte ca cele dupa o zi pe plaja, incepe procesul de la pasul 2.

 1. Aplica Ocean Spray peste tot pentru a fixa buclele, dar pastreaza senzatia naturala de bucle de plaja.
 2. Aplica Cleansing Powder la radacini. Produsul Cleansing Powder va absorbi eventualul sebum si iti va oferi o senzatie proaspata.
 3. Aplica Argan Oil pe lungimi si separa in acelasi timp buclele.
 4. Daca doresti un rezultat natural dezordonat, adauga mai mult Power Powder atat la radacini, cat si pe lungimi. Activezi Power Powder folosind degetele pentru a amplifica volumul.
 5. Finalizeaza totul cu Shimmer Spray-ul pentru a obtine o stralucire naturala si sanatoasa.

 

 

 

Produsele Maria Nila se gasesc inclusiv in Romania, in magazinele Xpert Beauty si pe www.xpertbeauty.ro