In acest sezon, MARIA NILA dezvolta colaborarea cu artista CAJSA WESSBERG in calitate de imagine a noii campanii MAKING MEMORIES. Exact la timp pentru sezonul de iarna, Maria Nila s-a intalnit cu Cajsa in zona rurala din afara Stockholmului pentru a pregati look-uri festive pentru aceasta perioada a anului.

 

MAKING MEMORIES marcheaza cele mai bune momente pe timp de iarna, ce prezinta diferite look-uri si coafuri cu un stil usor de obtinut, toate create pentru a ne pregati pentru sezonul de sarbatori. Pe acest platou de filmare am avut sansa sa le fim alaturi prietenilor in timp ce se imbraca, isi pun la punct look-urile si se pregatesc pentru a incepe festivitatile!

 

Look-urile atemporale, finisajele lucioase si detaliile atragatoare sunt cuvintele cheie de la MARIA NILA pentru sezonul urmator si inspira oamenii sa incerce niste updo-uri noi, dar realizabile. Look-urile prezentate sunt TIMELESS BUN, CURIOUS CURLS si EFFORTLESS HALF-UP, care sunt accesibile datorita produselor cheie din seria STYLE & FINISH.

 

Pasind intr-o noua perioada a anului, Making Memories faciliteaza obtinerea de coafuri festive pentru toate tipurile de par si texturi. Dupa ce am avut un an anterior neobisnuit, tanjim dupa apropieri, conexiuni si crearea unor noi amintiri impreuna, pe care vi le prezentam sub forma campaniei de styling MAKING MEMORIES.

 

Produsele Maria Nila se gasesc in exlusivitate in magazinele Xpert Beauty si online pe www.xpertbeauty.ro