WHERE MUSIC MATTERS World Tour, aniversarea de 20 de ani a TOOLROOM RECORDS, vine in Bucuresti direct la TEDDY BEAR 4 Noiembrie 2023 | Casa Presei Libere

Teddy Bear, unul dintre cele mai longevive branduri de petreceri cu muzica electronica, din Romania pops up pe 4 noiembrie 2023 la Casa Presei Libere. E momentul pentru o noapte epica powered by Teddy Bear pentru ca WHERE MUSIC MATTERS World Tour are oprire in Bucuresti pentru a celebra impreuna doua decenii de tech-house triumfator produs de TOOLROOM RECORDS. Mark Knight, alaturi de CASSIMM, Sllash & Doppe, Jenn Getz & Alife si Moonsound au pregatit set-urile pentru o noapte electrizanta, in care muzica house, techno si tech-house de cea mai buna calitate si energia publicului vor fi puse pe primul loc. Biletele pot fi achizitionate de pe iabilet.ro sau la intrare, in ziua evenimentului.

 

Povestea TOOLROOM RECORDS a inceput in 2023 – probabil unul dintre cei mai nepotriviti ani pentru a infiinta o casa de discuri de muzica dance- vanzarile de viniluri se aflau pe o panta descendenta, distribuitorii nu mai aveau succes, iar triumfalismul super cluburilor de la sfarsitul anilor ’90 se stinsese. Totusi fratii Mark si Stuart Knight au avut curajul sa faca un pas inainte si sa puna bazele a ceea ce avea sa fie un succes mondial. Doi frati dintr-un oras banal, situat la o ora de Londra, au transformat o casa de discuri nascuta intr-o magazine, intr-unul dintre cele mai puternice branduri globale de muzica house. WHERE MUSIC MATTERS este un turneu mondial, o serie de aniversari pe tot parcursul anului 2023, in cele mai cunoscute orase ale lumii unde muzica conteaza, a unei case de discuri care in ultimii douazeci de ani a definit un sound.

 

Mark Knight, fondatorul TOOLROOM RECORDS a fost prezent la fiecare petrecere din cadrul WHERE MUSIC MATTERS World Tour si bineinteles va fi nelipsit pe 4 noiembrie, la Bucuresti. DJ, producator nominalizat la premiile Grammy, Mark Knight este unul dintre cei mai renumiti artisti de muzica electronica ai generatiei sale, cu un numar impresionant de peste 200 de milioane de difuzari la nivel global. Cariera sa se intinde pe aproape doua decenii, cu lansari la diverse de case de discuri de top la nivel mondial, precum Sony, Warner si Ministry of Sound, pana la case de discuri independente precum Cooking Vinyl, BBE, Elrow si, bineinteles, Toolroom. Inarmat cu o biblioteca muzicala care nu cunoaste granite si cu o serie constanta de hituri de top, succesul carierei discografice a lui Mark Knight este egalat doar de credibilitatea si integritatea mentinute de-a lungul discografiei sale de pana acum. Hit-uri precum “Man With The Red Face”, “Alright” si “Downpipe” si colaborarea indeaproape cu trupe precum Faithless, Underworld si Florence & The Machine au pecetluit o mostenire muzicala diversa pentru acest producator desavarsit. Pe langa activitatea sa de productie de top in industrie pe scena dance underground, el a scris si a produs muzica pentru o serie de superstaruri globale, printre care Calvin Harris, Black Eyed Peas, Dido, David Guetta, J Lo, Flo Rider si Icona Pop.

Alaturi de Mark la Bucuresti se va afla DJ-ul si producatorul de origine italiana CASSIMM – aka Alessio Caforio- care a produs si a lucrat cu artisti precum Sam Divine, Chus, Ceballos si Gene Farris. Seturile de DJ ale lui CASSIMM sunt cunoscute pentru gama si versatilitatea lor, iar el are talentul de a putea simti starea de spirit a multimii, oferind exact ceea ce publicul isi doreste.

Printre favoritii Toolroom Family se afla Sllash & Doppe, doi DJ romani al caror sound se regaseste cu regularitate in seturile artistilor Mark Knight, Solomun, Bedouin, Blond:ish, Martin Solveig, Danny Howard, Roger Sanchez. Sllash & Doppe sunt in punctul culminant al carierei, cucerind intreaga lume si pe noi, la Bucuresti, pe 4 noiembrie cu un stil energic si exuberant.

Jenn Getz & Alfie, nascute in Marea Britanie, au aparut pe scena in 2020, unindu-si fortele pentru a deveni singurul Duo de DJ femei din Dubai. Cu energia lor tenace este greu sa nu fii atras de acest duo incitant, a carui abilitate de a citi multimea si de a oferi seturi mixate impecabil le face sa fie foarte solicitate in cele mai celebre cluburi din lume. Pe 4 noiembrie sunt ocupate sa mixeze la Casa Presei Libere.

 

Line-up-ul este completat local de Moonsound, a carui inclinatie pentru house si techno underground melodic si vocal-driven l-a consacrat ca fiind unul dintre cei mai buni artisti in ascensiune din Romania. Moonsound a impartit pupitrul cu: Claptone, Audiofly, Andhim, Adam Port, Black Coffee, Fisher si a colaborat cu artistii Cari Golden, Nhan Solo, Qubiko, Kadebostany, ROBINS.

 

Asadar chiar daca vara s-a incheiat, asta nu inseamna ca ne-a pierit si voia buna! Pentru toti cei care cred intr-o vara continua, care stiu sa se bucure de muzica electronica in adevaratul sens al cuvantului, Teddy Bear a pastrat un loc in locul in care muzica conteaza:

 

WHERE MUSIC MATTERS x Bucuresti powered by TEDDY BEAR

4 NOIEMBRIE | 10PM CASA PRESEI LIBERE

LINEUP:

MARK KNIGHT | CASSIMM SLLASH&DOPPE | JENN GETZ&ALFIE MOONSOUND

 

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-20-years-of-toolroom-casa-presei-libere-89279/

 

Toti vanatorii de experiente unice in cautarea unui pretext pentru un nou meet-up cu prietenii si devoratorii de muzica electronica sunt asteptati in comunitatea Teddy Bear 🐻:

 

https://www.instagram.com/teddybear_ro/ https://www.facebook.com/ursuldeplus https://teddy-bear.ro/

 

Despre TEDDY BEAR

Teddy Bear s-a nascut acum 12 ani si a fost printre promotorii petrecerilor cu muzica electronica din Romania. In acest moment Teddy Bear inventariaza peste 100 de evenimente in 50 de locatii diferite, 100 de artisti internationali, dintre care 25 aflati in premiera in Romania si 250.000 de participanti. In jurul ursului fatetat care genereaza un efect de electrizare a spiritelor prin muzica, s-a creat o comunitate puternica si activa, consumatori de muzica electronica de calitate si pentru care conexiunile si amintirile memorabile sunt un numitor comun. In spatele brandului Teddy Bear se afla Bogdan Postelnicu – DJ/producator muzical/promoter/label manager/playlister/curator/a&r cunoscut ca Moonsound.

 

Despre TOOLROOM RECORDS

TOOLROOM RECORDS este cunoscut la nivel international ca fiind unul dintre cele mai inovatoare branduri din infdustria muzici house, tech house si techno. Dupa 20 ani de activitate in industria muzicala, sunt cunoscuti pentru pasiunea pentru muzica House de calitate si pentru comunitatea intrnationala creata #ToolroomFamily. Toolroom Records a inceput in 2003, cand DJ-ul/producatorul emergent Mark Knight si fratele Stuart Knight au infiintat casa de discuri. Dezvoltandu-si rapid o baza de fani formata din DJ profesionisti si aspiranti, casa de discuri a devenit sinonima cu House si Tech House credibil. Toolroom s-a transformat rapid intr-un brand cunoscut la nivel international prin intermediul remix-urilor lui Mark Knight pentru “Man With The Red Face” si “You’ve Got The Love”, pe langa set-urile originale semnate de Mark, cat si ale altor artisti dance de mare greutate. De asemenea, Toolroom s-a diversificat dincolo de modelul traditional al unei case de discuri, in domeniul evenimentelor cu rezidente Toolroom si participari la festivaluri din intreaga lume. Trecand la alte platforme media, Toolroom Radio, gazduit de Mark Knight, are un succes coplesitor, cu peste 16 milioane de ascultatori pe saptamana, iar Toolroom Academy – ramura educationala a brandului – ofera o serie de cursuri inovatoare de productie si de DJ pentru urmatoarea generatie de artisti de muzica electronica.