Odată cu apariția sezonului cald, Levi’s îți prezintă cele mai cool outfit-uri pentru festivalurile de muzică.

Vara anului 2022 se remarcă prin liberă exprimare, dorință de reinventare și combinații îndrăznețe. Pe lângă temperaturile ridicate, își fac apariția și mult așteptatele festivaluri de muzică – ocazii perfecte pentru experimentarea tendințelor actuale.

Levi’s a pregătit o serie de articole care reprezintă alegerea potrivită atunci când vine vorba de exprimarea stilului personal printr-un outfit fresh, cool dar și confortabil în același timp.

Și cum amintirile memorabile se creează începând cu look-uri emblematice, prima piesă care se face remarcată este perechea de pantaloni Shorts ‘501. Un model inspirat după clasicul ‘501 Original, varianta pantalonilor scurți păstrează aerul rebeliunii tinerești și capacitatea de a oferi oricui posibilitatea de auto-exprimare. Astfel, indiferent dacă îți dorești să porți niște cizme stil cowboy sau un top cu paiete atunci când îți asculți live artistul preferat, pantalonii Shorts ‘501 sunt gata să îți completeze outfit-ul.

Un alt laitmotiv al acestei game de vară este prezența culorilor îndrăznețe. Purtate atât în combinații neobișnuite, cât și monocrom, acestea oferă în mod garantat un plus de stil și se pliază impecabil pe diversitatea ținutelor de festival. Descoperă o multitudine de articole de acest fel, două exemple fiind perechea de blugi ’80 Mom Jeans într-un verde acaparator, ce are ca element principal bumbacul organic și un set compus dintr-o cămașă tip Camp Shirt și pantaloni scurți cu un imprimeu floral ce jonglează cu nuanțele de verde și portocaliu, oferind un aer exotic.

Nu în ultimul rând, Levi’s oferă și o varietate de accesorii ce sunt menite să completeze ținutele sezonului estival – genți în stil tote bag cu print-uri grafice, încălțăminte ce are la bază tehnologia Ortholite, bucket hats sau borsete.

Vizitează levis.com și descoperă viitoarele look-uri pentru festivalurile la care vei participa!

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu. Pentru mai multe informații despre marca Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.