August este luna noastra, a iubitorilor de Summer Well! Ne pregatim de 4 zile de concerte, proiecte de arta, experiente gourmet si multa voie buna. Noi suntem pregatiti! Mai este putin pana la weekend-ul prelungit The Limited Edition si avem noutati de impartasit cu voi:

 

Pentru ca experientele din acest an vor fi Unlimited, ne face placere sa va anuntam nume noi in line-up-ul deja existent: Rejjie Snow, Princess Nokia, Gus Gus HVOB live (clubset), Hercules and Love Affair (DJ Set) , Moonlight Breakfast, Valeria Stoica, Zimbru, A-C Leonte, Bruja, Andreea Veder (DJ set), Disco Sigaretta, IAN si Show’Nuff.

 

Experientele artistice sunt completate de revenirea Museum of the Moon (care se alatura festivalului cu o zona noua, care pana acum nu a mai fost deschisa publicului) si de doua noi instalatii Tina Fung. 

 

Telefoanele mobile sunt mereu binevenite la festival, mai ales ca viralizarea momentelor memorabile din aceasta editie Unlimited va fi asigurata de partenerul Tik Tok Romania.

 

Detalii de acces si securitate

Pentru un acces mai facil la festival poti preschimba abonamentele direct cu bratara de acces in orice Orange Shop, de marti pana vineri (10.08.2021 – 13.08.2021), intre orele 12:00 – 19:30.

 

In acest moment, accesul la festival se face cu obligativitatea purtarii mastii de protectie.

Accesul in festival se face exclusiv pe baza de:

  • Certificat EU Green – persoane vaccinate impotriva virusului SARS-COV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a si a 180-a zi ulterioara confirmarii cu SARS-COV-2.
  • Test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore
  • Test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore

 

Aceste documente trebuie prezentate in fiecare zi la intrarea in spatiul festivalului, insotite de un act de identitate si pot fi prezentate in format digital.

 

Pretul unui abonament este de 275 lei + taxe si poate fi achizitionat de pe www.summerwell.ro. Exista si varianta biletelor de o zi, la pretul de 75 lei + taxe. Toate biletele deja achizitionate raman valabile pentru editia de anul acesta.

 

 

 

Despre Summer Well

Summer Well este un festival Orange. Mai mult decat un festival de muzica, Summer Well este o mini vacanta ce va avea loc in perioada 12 – 15 august 2021, intr-o locatie unica, Domeniul Stirbey din Buftea. Summer Well 2021 va include, pe langa o scena secundara, instalatii de arta, expozitii, street food si multe alte noutati pregatite special pentru The Limited Edition.

Pentru mai multe informatii, vizitati: