Nebunia anilor 80 isi incepe marea reintoarcere pe scena modei cu o colectie surprinzatoare, care se distinge prin indrazneala creatiei si un design unic. Designerii se indreapta spre zona unui stil clasic atemporal prin forme supradimensionate, croieli indraznete  si carouri. Iar pielea si negrul joaca rolul principal. Va prezentam Rage Age –  brandul rebel cu suflet de rock’n’roll disponibil in magazinul online de moda premium modivo.ro .

Piesele au fost create in așa fel incat sa poata fi utilizate in mai multe sezoane. Hainele sunt realizate in conformitate cu filosofia “fair trade” si „less waste”, ceea ce inseamna ca marca se bazeaza pe fibrele moderne, foloseste tesaturile „pana la capat”, aplica principiile croitoriei responsabile si urmareste ideea dezvoltarii durabile pentru a evita supraproductia. – spune Justyna Gustaw, Brand Manager pentru Rage Age

Pregatește-te sa te indragostesti de geci, paltoane, pantaloni si top-uri caracterizate de minimalism urban, originalitate si multa personailtate.  Noua colectie a fost creata cu gandul la stilul urban si traiul in armonie cu acesta. Metropola plina de viata este fundalul perfect pentru calatoriile creative de zi cu zi  si pentru a-ti urma propriile cai.

Descopera toate produsele marca Rage Age online, pe pagina modivo.ro.