FOREO, lider in domeniul beauty-tech, a elaborat si lansat o serie de rutine care revolutioneaza viata de zi cu zi, abordand in acelasi timp nevoi specifice ale diferitelor tipuri de ten. Una dintre ele este Swedish Eyecare Routine, o rutina suedeza conceputs pentru a oferi cea mai buna ingrijire posibila zonei ochilor.

 

Astfel, FOREO a creat acum ceva timp IRIS 2 – un dispozitiv neinvaziv, rapid, eficient si ultra-igienic pentru masarea zonei ochilor, inspirat de tehnicile antice de drenaj limfatic din Asia si revolutionat cu ajutorul pulsatiilor T-Sonic. Este dovedit clinic cum aceste produse au o eficienta de 3,5 ori mai mare in reducerea pungilor de sub ochi, reduc cu 70% aspectul cearcanelor, reduc aspectul liniilor fine cu 43% si ofera fermitate pielii cu 51% mai mult decat alte produse – toate contribuind astfel la o aparitie mai tanara si stralucitoare.

 

Intrucat dorinta de inovare a brandului este una puternica, acesta aduce in prim-plan noi solutii avansate, prezentand cu mandrie noi produse – masca IRIS Hydrating Hydrogel Eye Mask, serul IRIS Firming PM Eye Serum, crema IRIS C-Concentrated Brightening Eye Cream si serul IRIS Pro-Strength Eyelash Serum.

 

Masca de ochi IRIS Hydrating Hydrogel Eye Mask revigoreaza instantaneu ochii obositi, umflati si stresati. Formula premium de ingrediente ofera o senzatie racoritoare, in  timp ce lumineaza vizibil conturul delicat al ochilor. Aceasta este vegana, formulata cu 96% ingrediente de origine naturala.

 

Serul IRIS Firming PM Serum este un produs puternic, dar totodata cu o actiune blanda asupra zonei ochilor. Cu o formula ce are la baza 94% ingrediente de origine naturala, ridurile si liniile fine sunt reduse instant, iar elasticitatea pielii este imbunatatita. Acesta este serul care iti va oferi un aspect intinerit in mod garantat.

 

IRIS C-Concentrated Brightening Eye Cream este o crema catifelata, moale si ultra-usoara, care este absorbita in piele, corectand instantaneu culoarea si luminand cercurile intunecate. Plina cu substante active hidratante si bogata in antioxidanti, aceasta netezeste zona delicata a ochilor, minimizand liniile fine si stimuland in acelasi timp micro-circulatia pentru a reduce aspectul pungilor de sub ochi si a nuantei neuniforme a pielii.

 

IRIS Pro-Strenght Eyelash Serum este un ser cu o formula ce are la baza 94% ingrediente de origine naturala. Rolul acestui produs este de oferi un aspect mai plin si alungit genelor.

 

Toate aceste inovatii minunate alcatuiesc rutina suedeza de ingrijire sinonima cu perfectiunea. Aceasta se realizeaza in 3 pasi simpli, dupa cum urmeaza:

1) Aplica masca IRIS Hydrogel Eye Mask si maseaza zona cu dispozitivul IRIS

2) Aplica serul IRIS PM Eye Serum si crema IRIS Eye Cream si maseaza zona cu dispozitivul IRIS

3) Aplica serul IRIS Pro-Strength Eyelash Serum

 

Te invitam sa vizitezi notino.ro si sa descoperi intreaga gama de produse FOREO, impreuna cu beneficiile acesteia!

 

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combina tehnologia de ultima ora si inovatia pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atat timp, cat si bani, oferind in acelasi timp rezultate premium de ingrijire a pielii si frumusete. Terapie cu lumina LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsatii T-Sonic – aceste tehnologii revolutionare nu mai apartin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Si cea mai recenta descoperire? O rutina suedeza de ingrijire care se bazeaza pe un numar minim de produse alcatuita din doar 3 pasi si jumatate si care ofera rezultate impecabile. Aceasta rutina foloseste patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate in armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 si ISSA 3. In doar sapte minute, iti vei curata, netezi si hidrata tenul. Bine ai venit in lumea FOREO!