In ton cu sarbatoarea de Halloween ce tocmai a trecut, Crocs a lansat o colectie intitulata Dark Arts, inspirata de Harry Potter. Venind dintr-un univers plin de farmece si magie, noile item-uri sunt menite tuturor, nu doar fanilor infocati Harry Potter.

 

Noua colectie este un omagiu adus laturii misterioase si intunecate a lucrurilor, care ofera un balans perfect vietii de zi cu zi. Modelele sunt concepute pentru cei care sunt dornici sa descopere efectele opozitiei dintre bine si rau, fiind o nota in plus de stil in tinutele zilnice.

 

Printre caracteristicile principale ale colectiei se numara designul elegant, confortul exceptional oferit de cele mai inovatoare tehnologii Crocs si nu in ultimul rand, estetica impecabila.

 

Colectia Dark Arts are in centrul atentiei modelele Harry Potter Classic Clog si Harry Potter Cozzzy Sandal. Harry Potter Classic Clog este o pereche unica de incaltaminte, care aduce accente de magie in garderoba oricarui fan al seriei. Aceasta este inspirata de lumea intunecata a vrajitoarelor si vrajitorilor care au explorat limitele farmecelor. Modelul vine insotit de 6 charm-uri Jibbitz, inclusiv o masca Death Eater 3D. Mai departe, modelul Harry Potter Cozzzy Sandal este creat pentru cei pasionati de raritati si mister. Captuseala moale si calduroasa asigura confort, iar designul cu 2 curele adauga un plus de stil si functionalitate.  Item-ul este un omagiu adus personajelor celebre din serie, avand incluse 6 charm-uri Jibbitz, printre care un simbol Deathly Hallows si charm-uri care lumineaza in intuneric.

 

Colectia Dark Arts este disponibila in magazinele Crocs si retailerii selectati, fiind totodata disponibila si online pe crocs.com.