Într-un vis de iarnă unde eleganța este la ea acasă, noua colecție Heritage Toile de la Victoria’s Secret te transpune într-o lume feerică, plină de senzualitate și romantism, unde materialele pline de broderii delicate și catifelate se îmbină într-un mix jucăuș cu inserțiile din dantelă și satin, perfecte pentru a da startul unui nou sezon.

 

Fie că vrei să le porți în casă, pe sub ținutele tale preferate sau vrei să-ți transformi lenjeria în vedeta ținutei, am dat un ochi peste aparițile hot must-have pentru a te răsfață în sezonul de iarnă.

 

A White Christmas

Elegantă și gingașă, dar care emană senzualitate în același timp – un adevărat vis de iarnă, iar colecția pentru sărbători nu întârzie să uimească prin aparițiile ale. Pijamalele înflorate din satin sunt alegerea potrivită pentru nopțile în care vrei să fii confortabilă, dar care îți pun în același timp feminitatea în evidență, indiferent de tipologia corpului.

 

Dantelă, fundițe și broderii

Lenjeria cu detalii romantice și fundițe au luat locul personajului principal, iar un mix jucăuș de roz și negru îmbracă cupa sutienului până la jumate, ce complimentează orice silueta. Însă, pentru momentele în care vrei să optezi pentru o evadare stilistică, alege un model decupat, cum ar fi modelul Dream Angels Unlined Strappy Quarter Cup Bra, pentru a da frâu liber imaginației.

Shine bright like a Diamond

Pentru nopțile în care vrei să impresionezi, Teddy-urile colecției sunt perfecte. Asemenea unui diamant, acestea vor străluci pe cont propriu atunci când decizi să le introduci în ținuta preferată, fiind în permanență în centrul atenției. Indiferent că alegi un Teddy sau topurile Allure Shimmer, fii pregătită să pășești într-o fantezie romantică de neuitat.

 

Descoperă articolele preferatele în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.