Tu cum te pregatesti pentru Valentine’s Day? Rochie sexy si pantofi stiletto? Lenjerie sexy? O culoare noua pentru parul tau, sau un nou parfum?

Daca vorbim despre parfum, iti propunem cea mai recenta lansare de la Victoria’s Secret, gama Tease Cocoa Soiree, un parfum elegant ca o ciocolata catifelata de lux, ideal pentru o cina romantica in doi, cand vrei sa reaprinzi flacara pasiunii.

Gama cuprinde apa de parfum – cea mai concentrata forma a parfumului, in doua variante de 50 sau 100 ml, parfum cu rola, perfect pentru travel, mist de parfum – un pic mai discret, lotiune de corp parfumata si sapun solid parfumat, pentru o experienta deplina.

Tease Cocoa Soiree este un parfum decadent si bogat, o noua interpretare indrazneata a parfumului Tease.

Face parte din familia de parfumuri Vanilla Gourmand si are nota de varf fructe proaspete de padure, miezul din petale de frezie, iar baza e constituita din spuma de ciocolata bogata si delicioasa.

Notele Tease Cocoa Soiree detaliate:

  • Fructe de padure proaspete – un amestec somptuos si consistent de zmeura si mure coapte.
  • Petale de frezie – o floare gratioasa care adauga o pulbere de contrast olfactiv.
  • Spuma de ciocolata – profund, bogat si aromat, ca un amestec de ciocolata neagra cu crema Chantilly.

Fii irezistibil de senzuala cu  acest amestec gurmand.

Noul Tease reprezinta esennta luxului si un rasfat jucaus, este echilibrul perfect intre senzualitate si energie vibranta.” – Principle Parfumier Frank Voelkl.

 

Pentru o experienta completa, foloseste toate produsele gamei, sa te invalui in senzualitate persistenta si irezistibila.

Pregateste-te de V Day cu gama Tease disponibila in magazinele Victoria’s Secret din tara si online pe victoriassecret.ro.