Luna mai e aici si e important sa recunoastem un lucru: diversitatea garderobei atrage atentia in sezonul cald. Fie ca e vorba de culori puternice sau pattern-uri diverse, atata timp cat look-ul tau nu se rezuma la aceleasi combinatii zilnice, te vei regasi in prim-plan. Astfel, Levi’s a elaborat o gama de articole care nu se limiteaza doar la denim, ci exploreaza cum o diversitate de materiale pot crea o piesa vestimentara superba. Descopera in paragrafele urmatoare, 3 articole must-have pentru sezonul cald.

 

Levi’s Baggy Trousers

Pantalonii care reinventeaza clasicul. Baggy Trousers reprezinta un model care combina superb croiala dreapta si wide de pe picior cu un fit baggy, fiind ideal pentru look-urile oversized. Acestia sunt realizati din chino, un material durabil din bumbac, care se bazeaza pe o constructie din steep twill.

 

Levi’s Essential Chinos

Aceasta piesa este esentiala in garderoba oricui. Pantalonii Essential Chinos de la Levi’s sunt perfecti pentru orice fel de combinatie stilistica. Cu o lungime pana la glezna piciorului si o forma usor conica, articolul poate fi cu usurinta inclus intr-un outfit unde diversitatea materialelor si a texturilor este dorita.

 

Levi’s High-Rise Pleated Trousers

O pereche clasica, cu un twist modern. High-Rise Pleated Trousers este un model care se remarca prin silueta curbata si larga pe care o ofera picioarelor. Acesta are o talie inalta si emblematicul fit baggy, si cel mai minunat detaliu, cateva pliuri fine pentru un plus de stil.

 

Aici ai descrise doar o parte din articolele Levi’s care ar putea sa-ti transforme complet garderoba. Daca iti doresti sa descoperi intreaga colectie, viziteaza levis.com.

 

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

 

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte de brand din lume si un lider global in imbracaminte pentru blugi. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii aferente pentru barbati, femei si copii sub brandurile Levi’s, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen si Beyond Yoga. Produsele sale sunt vandute in peste 110 de tari din intreaga lume printr-o combinatie de lanturi de comercianti, magazine universale, site-uri online si o amprenta globala de aproximativ 3.200 de magazine dedicate brandului. Veniturile nete raportate de Levi Strauss & Co. in 2021 au fost de 5,8 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com, iar pentru stiri si anunturi despre companie accesati http://investors.levistrauss.com.