A 12-a editie Summer Well va avea loc in perioada 11-13 august 2023, iar primele nume confirmate sunt: Florence + The Machine, YUNGBLUD, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale si Kid Francescoli.

Festivalul creste in fiecare an, iar pe scena urca artisti din ce in mai importanti, dovada fiind editia sold out de anul trecut. Fiecare detaliu al editiei a 12-a va continua misiunea noastra inceputa in 2011, cand ne-am propus sa aducem publicului din Romania cei mai relevanti artisti ai momentului si sa construim un festival ca o vacanta.

 

Ce promite Summer Well 2023? O scena principala cu un line-up rasunator, scena de hip-hop & trap, scena de after party ce va aduce nume din industria muzicii electronice si, nu in ultimul rand, scena dedicata artistilor emergenti.

 

“Editia din acest an a Summer Well-ului este una speciala din multe puncte de vedere, principalul fiind acela ca a trebuit sa ne ridicam la asteptarile create de editia precedenta, o editie sold-out cu 2 luni inainte. Cu un line-up care ii include pe Florence + The Machine si YUNGBLUD, cred ca am reusit cu brio acest lucru. Astept luna august cu aceeasi nerabdare ca oricare dintre oamenii care ne trec pragul an de an. ” declara John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well. 

 

Summer Well este un festival Orange, sustinut in fiecare  an de partenerii: Beck’s, Mastercard, glo, Pepsi, Red Bull, Bacardi, Jagermeister, Martini, Bombay Saphire, Samsung, YOXO, Mega Image, Tazz, Fashion Days, Converse, MedLife, Ford, alpro, Karcher, AVON. ­Ne face o deosebita placere sa anuntam colaborarea cu ING, banca oficiala Summer Well incepand din acest an.

 

Abonamentele pot fi achizitionate de pe summerwell.ro, la pretul de 475 lei + taxe pana pe 3 februarie. Incepand cu 4 februarie pretul abonamentului va fi de 575 lei + taxe.

 

Despre Summer Well:

 

Mai mult decat un festival de muzica, Summer Well este o intreaga experienta ce va avea loc in perioada 11-13 august 2023, la Domeniul Stirbey din Buftea. In 2023, Summer Well va sarbatori 12 ani de la infiintare. Pe langa cele 4 scene, festivalul va avea instalatii de arta, zone de mancare si bautura, de relaxare si alte activitati.

 

Despre Florence + The Machine:

 

Originara din Sudul Londrei, Florence Welch este un artist nominalizat la Premiile Grammy, muzician si compozitor al trupei Florence + The Machine. Artista a lansat 4 albume: Lungs, lansat in 2009, a castigat Albumul Anului la Brit Awards, iar celelalte 3 albume lansate s-au regasit in topurile din Marea Britanie si Statele Unite. Florence a castigat de asemenea premiul Ivor Novello – International Achievement Award pentru compozitie.

 

Despre YUNGBLUD:

 

Headliner-ul zilei de duminica si unul dintre cei mai ceruti artisti, Dominic Harrison, s-a prezentat cu numele de YUNGBLUD in 2018, odata cu lansarea EP-ului cu acelasi nume. EP-ul lui din 2019, hope for the underrated youth, a debutat in top 10 UK Official Albums Chart, iar in 2020 a avut primul lui album pe locul 1 în Marea Britanie: weird!, care a fost certificat Gold. Tot in 2020 a fost nominalizat la BBC Sound of 2020 si „incoronat” de MTV Push Ones to Watch in 2020 winner. In prezent, YUNGBLUD insumeaza: 7,6 milioane de ascultatori lunari pe Spotify, 4,5 milioane de urmaritori pe TikTok si sute de milioane de vizualizari pe YouTube.

 

 

www.summerwell.ro

www.tiktok.com/@summerwellfestival

https://www.instagram.com/summerwellfest/

https://www.facebook.com/SummerWellFestival/