COS prezinta o editie curatoriata de cadouri si articole vestimentare pentru sezonul festiv si dincolo de acesta. De la accesorii de efect, la tricotaje confortabile si outfituri pentru petrecerile de sarbatori – fiecare articol este selectat pentru a celebra sezonul si reprezinta angajamentul brandului fata de stilul durabil, calitate si sustenabilitate.

 

Colecția prezinta o interactiune captivanta intre materialitate si texturi, imbratisand contrastele si layeringul de iarna. Tonurile rosii de sezon si finisajele cu stralucire metalica se imbina perfect cu tonurile neutre de iarna si imprimeurile jucause. Modelele versatile fac usoara tranzitia de la outfitul de zi, la outfitul de seara, ajutate de esarfe de matase drapate si accesorii cu paiete. Gentile matlasate din piele moale completeaza perfect piesele din plus texturat, in timp ce bijuteriile realizate din materiale reciclate ofera oportunitati de styling elevat.

 

Bazate pe lux, calitate si maiestrie, tricotajele moderne prezinta compozitii captivante de fire si cusaturi realizate din tesaturi mai sustenabile. Puloverele, esarfele si palariile de iarna sunt realizate din fibre de casmir certificate de Good Cashmere Standard sau reciclate, alaturi de produse din lana si mohair, certificate RWS, respectiv RMS. In plus, paturile pentru casa realizate din lana de miel si casmir – provenite din surse responsabile, in colaborare cu brandul scoțian de tricotaje Begg x Co sunt reintroduse in acest sezon.

 

Editia COS Festive este disponibila acum online si in magazine.

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda cu sediul in Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderoba, articolele esenttiale ssi modelele inovatoare care sunt facute sa dureze. Dedicat calitattii ssi sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colecttii unice care combina functtionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design ssi inovattiile in materie de materiale sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare ssi pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

@cosstores COS.com

Despre Begg x Co

Begg x Co proiecteaza si produce tricotaje, accesorii si articole pentru casa din cașmir pentru stilul de viata modern in Ayr, pe coasta de vest a Scotiei si Hawick – “The Home of Cashmere” in Scottish Borders. Coasta accidentata a Scotiei, muntii impunatori si cerul cinematografic, in contrast cu zonele de expansiune urbana ofera un paradox al naturii si industriei; o dualitate care inspira permanent colectiile Begg x Co. O abordare unica a culorii provine din dorinta Begg x Co de a celebra indrazneala, de a incuraja exprimarea de sine si de a sustine viata autentica prin intermediul produselor artizanale care ii fac pe oameni sa se simta bine fizic si emoțional, stiind ca au fost realizate in mod etic.

 

Combinand tehnici stravechi cu un design revolutionar si tehnologie de ultima ora, fiecare colectie isi are radacinile in meșteșugul responsabil, straduindu-se sa se asigure ca sunt mentinute cele mai inalte standarde sociale si de bunastare a animalelor.

 

@beggxco beggxco.com