Cu un spectru complet de lumina LED, rutina de ingrijire personalizata si Tehnologie avansata de Hiper-Infuzie, UFO 2 ofera ingrijirea pielii perfect adaptata pentru tine.

 

Puternic, personalizat si extra-luxos, dispozitivul UFO 2 a aterizat, aducand viitorul frumusetii in prezent. Aceasta lansare inovatoare, a companiei suedeze, de tehnologie a pielii, FOREO, s-a asigurat ca mastile inteligente sunt o versiune actualizata pentru 2020, ce au cel mai puternic, personalizat si rapid tratament de tip ‘Power Mask’ de pe Pamant.

 

Cu mai multe culori decat curcubeul, UFO 2 este versiunea imbunatatita a dispozitivului premiat UFO care si-a facut debutul in 2018. Noua generatie de dispozitive UFO, lanseaza in mod exclusiv lumina LED cu spectru complet, rutina de ingrijire personalizata cu ajutorul aplicatiei mobile si termo-terapia avansata care ofera caldura pielii in timpul tratamentului, de 5 ori mai rapid decat prima generatie de dispozitive.

 

Versiunea de ultima ora UFO 2, incorporeaza mai multe tehnologii intr-un design simplu si elegant, decat orice alt gadget de frumusete de acest gen – si cu o putere de cinci ori mai mare decat UFO anterior, acesta reda un ten rafinat si radiant in doar 90 de secunde.

 

 

 

Tehnologia completa de la baza dispozitivului UFO 2:

 

  • Lumina LED cu spectru complet: 8 lumini LED diferite, intensifica puterea de absorbtie a mastilor in piele atunci cand sunt asociate cu dispozitivul compatibil UFO. Fiecare lumina are calitati diferite care activeaza in mod expert ingredientele cheie din compozitia mastilor si pregatesc un tratament dedicat si personalizat.

 

Lumina LED Mov reduce aspectul liniilor fine si sporeste stralucirea.

Lumina LED Alba intareste aspectul pielii si reduce umflaturile.

Lumina LED Verde ofera stralucire si uniformizeaza tonul pielii.

Lumina LED Portocalie revitalizeaza si stimuleaza pielea pentru o stralucire sanatoasa.

Lumina LED Albastra reduce aparitia imperfectiunilor.

Lumina LED Albastru-Verzuie amelioreaza si calmeaza pielea stresata.

Lumina LED Garbena reduce roseata si calmeaza pielea.

Lumina LED Rosie diminueaza semnele imbatranirii pentru o piele cu aspect mai tanar.

 

  • Termo-terapie (incalzire): Tehnologia de incalzire blanda si super-rapida inmoaie instantaneu si pregateste pielea pentru a infuza ingrediente din masca si mai profund. Tehnologia modernizata din interiorul UFO 2 asigura ca dispozitivul ofera caldura pielii de 5 ori mai rapid decat UFO-ul initial, la o temperatura optimizata de 45 °C.

 

  • Crio-terapie (racire): Faimos pentru a fi o „solutie instantanee de intinerire”, crio-terapia raceste instantaneu pielea, oferind un aspect mai ferm si mai ridicat, in timp ce micsoreaza porii si reduce umflaturile.

 

  • Pulsatiile T-Sonic: 10.000 de pulsatii pe minut ofera un masaj facial calmant care faciliteaza absorbtia ingredientelor active si creste eficacitatea formulelor din masca compatibila dispozitivului UFO 2. De asemenea, ajuta la difuzarea tensiunii musculare faciale pentru a netezi aspectul liniilor fine si pentru a reduce umflaturile.

 

 

 

Dispozitivul UFO 2 compatibil exclusiv cu Mastile Power Activated, creeaza o uniune a tehnologiei de ultima ora si hraneste tenul cu ingrediente naturale pentru a-i oferi experienta de SPA chiar la tine acasa.

 

FOREO a lansat recent colectia de masti Farm To Face, fabricate din cele mai bune ingrediente provenite din intreaga lume, precum Trandafirul Bulgar pentru hidratare, Ceaiului Verde pentru purificare si Berry Acai pentru netezire.

 

Mod de utilizare UFO 2:

 

  • PASUL 1: Descarca aplicatia FOREO de aici: Android sau Apple.
  • PASUL 2: Conectati-va la aplicatie prin Bluetooth si apasati butonul de alimentare universal pentru a debloca si inregistra dispozitivul UFO 2 pentru prima data.
  • PASUL 3: In aplicatie, scanati codul de bare de pe masca UFO Power Activated si urmati instructiunile. Securizati masca UFO Power Activated pe dispozitivul UFO 2 cu ajutorul inelului din dotare.
  • PASUL 4: Cu masca UFO Power Activated pozitionata pe fata, plimbati-va usor cu dispozitivul UFO 2 pe pielea dvs. distribuind esenta mastii uniform. Folosind dispozitivul UFO 2, maseaza formula in piele cu miscari circulare pana se termina tratamentul.
  • PASUL 5: Masati cu delicatete pana cand esenta este absorbita in piele sau indepartati excesul cu o discheta din bumbac. Aplicati un produs hidratant la alegere, daca doriti.
  • PASUL 6: Scoateti inelul de fixare de pe dispozitiv si aruncati masca. Clatiti atat dispozitivul UFO 2 cat si inelul de fixare sub apa calda. Se usuca, se ataseaza din nou inelul in dispozitiv si se aseaza pe suport.

 

Dispozitivul FOREO UFO 2 este disponibil in magazinele Douglas si pe www.douglas.ro