După ce stilul minimal a cucerit pasarelele de modă și street style-ul noului sezon, Londë Studio propune în cele mai stylish combinații piese esențiale pe care să le alegi, iubești și porți în 2020.

 

Noua colecție creată de Ștefana Ludusan pentru Londë Studio aduce în prim plan simplitatea liniilor și formelor feminine traducând în rigoare sartorială modele monocrom, decolteuri fluide și asimetrii lipsite de prea multa exuberanță- pentru un sex appeal inspirat de super modelele anilor 90 și aerul retro al poveștilor interbelice.

 

Rochia – piesa de rezistentă a sezonului cald detronează pantalonii într-un manifest de feminitate și nonșalanță. Alege un model monocrom cu bretele sau varianta fluidă cu imprimeuri naturale.

 

Topul cu barete și volane în culori pastelate ce îmbracă diafan bustul- un must have atât pentru zilele de vacanță, cu shorts, cat și stilizat la jeans sau peste o helanca pentru a oferi un aer boem unei ținute casual.

 

Fusta încrețită cu șnur în zona taliei- chintesența feminității în combinație cu un top auster ce aduce aminte de ținuta secretarelor din anii 40. Alegând un model negru te asiguri că vei fi constant în tendințe și în următoarele sezoane. Pentru cele îndrăznețe, topurile ce lasă abdomenul la vedere și sneakers-ii sunt companionii perfecți ai unei ținute cu fustă demnă de un influencer.

 

Bluza cu drapaj asimetric – cu siguranță ai admirat-o în garderoba divelor ce frecventau Studio 54 în anii 70, acum este momentul tău de a achiziționa această piesă iconică pe care să o lași moștenire generațiilor următoare.

 

Descoperă noua colecție Londë Studio exclusiv online, pe www.londestudio.com