E timpul sa facem spectacol, nu doar shopping. Ridicam cortina pe 12 noiembrie, la ora 21:00, cand BestValue ofera, in avans, acces in VIP Lounge. Black Friday 2020 Edition la BestValue inseamna mai multe spectacole intr-un singur act.

In pasi de balet

BestValue isi propune sa le ofere clientilor sai o zi, pur si simplu, memorabila. Astfel, pentru editia Black Friday 2020, a incorporat noi seturi de beneficii, pentru a ridica experienta Duty Free la rang de arta. Iar baletul este o arta nobila care incorporeaza emotie, gratie, libertate. Si performanta. Iar cei care isi doresc produsele preferate la preturi spectaculoase, vor putea performa cu usurinta.

Avanpremiera online 12 noiembrie 2020, ora 21.00

Pasionatii de produse premium la preturi Duty Free vor putea beneficia de o gama larga de miscari ce descriu perfect stilul modern Black Friday. Pe scena BestValue, spectacolul va fi sustinut de reducerile de pana la 60%, care se aplica la preturile Duty Free, pe langa multe alte surprize.

Ziua cu cele mai mari promotii este online pe BestValue.eu, in data de 13 noiembrie 2020, cu posibilitatea de acces prioritar in VIP Lounge de pe 12 noiembrie. Cortina se va ridica cu trei ore inainte de start. Pregateste-te pentru o experienta unica pe 12 noiembrie de la ora 21:00.

Nu putem uita de calatorii nostri care zboara cu avionul in aceasta perioada, asa ca Black Friday in magazinele BestValue din aeroporturi se va intinde pe durata unei intregi saptamani, din 13 pana pe 20 noiembrie.

 

Chiar te poti intinde la shopping

Ca sa poti performa cat mai bine, trebuie sa te incalzesti. Iar cel mai bun loc este VIP Lounge-ul Black Friday. Aici, vei avea acces prioritar la shopping online, in baza abonarii la newsletter si a unei rezervari de loc. Biletul de avion este gratuit si gata validat in cont. Astfel, un iubitor de DutyFree poate aplica pentru VIP Access si, astfel, sa isi comande preferatele de pe site cu trei ore inaintea startului oficial Black Friday.

 

Locuri limitate, in primul rand

Inscrierea in Black Friday VIP Access este un stil modern de spectacol, ceea ce inseamna ca, pe langa accesul prioritar in Black Friday 2020 cu trei ore mai devreme, toti cei inscrisi in VIP Acces obtin instant un voucher cu extra 5% discount, cumulabil cu celelalte reduceri de pana la 60%. Dar, atentie, voucherele cu extra 5% discount sunt limitate. Ocuparea unui loc in sala virtuala, inaintea celorlalti, este prioritara.

 

Aplauze la scena deschisa

Nu inseamna aplauze de final, ci bucuria aplaudata in timpul spectacolului.

Inscrierea in Black Friday VIP Lounge implica dezvaluirea automat, in exclusivitate, a 12 dintre produsele vedeta din cadrul campaniei, din cele peste 7000 de produse premium cu pana la 60% discount in Black Friday. Dar, pe langa oferta exclusiva la produsele din topul celor mai dorite in randul calatorilor, show-ul de Black Friday la BestValue se caracterizeaza si prin noutati, editii exclusive, parfumuri niche si branduri de lux cu care calatorii s-au obisnuit deja.

 

Danseaza ca si cum nimeni nu te vede

Este o rezolutie pe care o poti duce la capat chiar de Black Friday. Fiecare minut conteaza in tempoul allegro, motiv pentru care pe BestValue.eu, ai posibilitatea de a-ti adaugat favoritele din timp intr-un Duty Free Wishlist. Finalizarea comenzilor este astfel posibila cu doar cateva clickuri. In plus, un Wishlist pregatit din timp si din timpul Black Friday in contul BestValue, asigura inclusiv lista de cadouri pentru sarbatorile de iarna, la cele mai bune preturi Duty Free din an.

Cel mai important numar este “Contul Meu”

De asemenea, pentru a nu rata clipe importante in goana de Black Friday, BestValue sfatuieste calatorii din online sa isi creeze un cont pe site si apoi sa salveze parola in „Contul meu”.

Este Ticket Free Black Friday. Acces fara bilet de avion!

Adresele de livrare ar trebui salvate in cont din timp, mai ales ca, la BestValue, clientii pot achizitiona produse DutyFree inclusiv pentru alte persoane, in baza biletului validat din start. Pentru ca in acest an, pasionatii BestValue nu mai trebuie sa detina un bilet fizic de avion. La destinatie se va ajunge Ticket Free.

Un show cum nu s-a mai vazut

Fiecare pas este important in ziua cu cele mai DutyFree reduceri din an, iar BestValue se va asigura ca spectacolul de Black Friday sa fie perfect. Experienta Duty Free reprezinta o bucurie de Black Friday pentru toti clientii BestValue. Online, ei pot beneficia de Priority Access la cel mai asteptat eveniment de shopping, voucher VIP cu extra 5%, livrare gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, oriunde in Romania, preturi de aeroport dedicate exclusiv calatorilor si o experienta de shopping cu totul unica.

Gratia Black Friday

Te poti intinde la shopping anul acesta gratie mixului de beneficii incomparabile Black Friday:

–           poti comanda online produse inainte de startul oficial Black Friday.

–           accesul in avans in VIP Lounge iti ofera mai mult timp la dispozitie pentru cumparaturi.

–           beneficiezi de preturi in regim DutyFree, cu pana la 40% mai mici decat pe piata locala, iar de Vinerea Neagra se mai adauga un discount de pana la 60%.

–           beneficiezi de livrare gratuita, oriunde in Romania.

–           indiferent de valoarea comenzii, te bucuri de puncte de fidelitate, acumulate in First Club, pe care le poti utiliza la achizitionarea de produse in comenzi ulterioare. Black Friday este o ocazie excelenta de a acumula extra puncte in First Club prin invitarea prietenilor la bordul avionului virtual.