Acces gratuit nelimitat pentru toti cei interesati

 

Ajuns la editia cu numarul 24, Stay ALIVE by Mirela Bucovicean a devenit bucuria zilnica a antreprenorilor romani, mici si mijlocii. Comunitatea Stay ALIVE numara acum mai mult de 140 de membrii activi din toata tara. Intalnirile sunt zilnice, de luni pana duminica si accesul se face in mod 100% gratuit pe platforma zoom.us.

 

O data cu instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, in prima zi de autoizolare, 16 martie 2020, Mirela Bucovicean lansa proiectul pro bono, Stay ALIVE – un dialog liber pentru supravietuirea business-urilor locale.

 

Stay ALIVE este un grup de suport pentru antreprenori si freelanceri din orice domeniu, este locul in care ideile curg pe banda rulanta avand scopul de pivotare si adaptare de business, luand in calcul activele pe care le avem, atat cele fizice cat si cele de expertiza.

 

Intalnirile se intampla in fiecare zi, de luni pana duminica, intre 15:00 si 16:00, pe zoom.us, Meeting ID: 833 441 558. In 24 de editii, peste 140 de membrii de pe tot teritoriul Romaniei sunt activi zilnic, cer sau ofera sfaturi, sunt angrenati in diverse exercitii care le pun mintea si spiritul antreprenorial la treaba, intr-o perioada cu grele incercari.

 

Ma angajez sa tin aceste intalniri atat timp cat va fi nevoie. Imi pun la bataie know-how-ul asimilat in 30 de ani de experienta de antreprenoriat si network-ul pe care mi l-am creat pentru a-i ajuta pe toti cei care au nevoie si vor sa fie ajutati. Cand intri in Stay ALIVE, intri intr-o familie. Nu conteaza domeniul de activitate, business-ul este tot business. Sunt aici pentru voi, desi nu detin reteta perfecta de supravietuire, insa sper ca o vom gasi impreuna. Haideti sa actionam acum pentru a ne reveni mai repede pe parcurs.”

a declarat Mirela Bucovicean, fondator Molecule- F.com, Molecule F Concept Store, Molecule PR, Business Institute for Creative Industries

De Luni pana Duminica, in intervalul orar 15:00 – 16:00 we Stay ALIVE aicihttps://zoom.us/j/833441558

Request access in Facebook Private Group Stay ALIVE by Mirela Bucovicean aici: https://www.facebook.com/groups/798229864033670/

 Inregistrari Stay ALIVE 17 Martie – 10 Aprilie aici: https://www.youtube.com/channel/UCBB7uvtZMDrtaetVwe5FMtw

 

 

 

Be strong. Stay ALIVE. Stay informed.

#stayALIVE #business #savetheeconomy #community