– Brand-ul suedez de beauty-tech a anuntat o crestere a preturilor de la inceputul lunii iunie –

Brand-ul suedez de skin-tech FOREO tocmai a anuntat ca nu mai poate amana intarzierea cresterii iminente a preturilor produselor. Brand-ul de beauty-tech cu cea mai rapida crestere din lume este cel mai recent care sa anunte consecintele dure ale inflatiei rapide si a instabilitatii lanturilor de aprovizionare ce s-au abatut asupra multor altor afaceri. Prioritatea de top a brand-ului ramane satisfacerea clientilor, tocmai de aceea FOREO a decis limitarea cresterii preturilor la un nivel minim si de asemenea ca preturile actuale vor fi prelungite pana la 1 iunie.

 

“Satisfacerea clientilor reprezinta prioritatea numarul unu, si oricat de mult am incercat sa evitam cresterea preturilor, acest lucru nu mai poate fi amanat fara a compromite calitatea produselor,” explica Boris Trupcevic, FOREO CEO. El continua: “Incercam sa luam cat de serios se poate factorul transparentei, tocmai de aceea dorim sa le comunicam clientilor nostri minunati tot ce se intampla, inainte de o schimbare propriu-zisa. FOREO se angajeaza sa pastreze preturile actuale de pe  foreo.com pana la 1 iunie, oferind clientilor sansa sa-si achizitioneze produsele de skin-tech care sunt un must inainte de majorarea preturilor.

 

Inovatia FOREO se regaseste in istoricul brand-ului unde exista un intreg traseu ce dovedeste capacitatea de a crea produse care schimba paradigma si care transforma rutina zilnica de ingrijire a pielii a milioane de oameni din toata lumea – facand intreg procesul unul mult mai usor, mai eficient si mai placut in acelasi timp. Brand-ul suedez a revolutionat modalitatea in care lumea se gandeste la ingrijirea pielii, dar si la banii investiti in produsele sale, fiind o investitie de lunga durata. Un tratament facial tipic care implica tehnologie de ultima ora poate costa pana la $250.

 

O investitie in produsul emblematic al brand-ului LUNA 3 costa $199. Acest dispozitiv de curatare iubit de celebritati si, in acelasi timp, cel mai inovator instrument de curatare de pe piata, ofera rezultate vizibile si de durata pentru ingrijirea pielii in confortul propriei case.


“Misiunea FOREO a fost intodeauna de a face viata oamenilor mai buna. Brand-ul nostru este recunoscut pentru crearea unor produse cu o durabilitate remarcabila si de o calitate foarte inalta, care asigura o functionare perfecta si un aspect frumos si curat, chiar si dupa 8 ani de folosire, cu o durata de viata a bateriei impresionanta chiar si dupa atata timp,” spune Trupcevic.

 

Pentru a afla mai multe despre FOREO, brand-ul de beauty-tech cu cea mai rapida crestere din lume, si pentru a fi la curent cu viitoarele proiecte si inovatii, acceseaza www.foreo.com sau urmareste @FOREO.

 

Pentru mai multe informatii media, comentarii sau interviuri, va rugam sa ne contactati la pr@foreo.com