Iarna, pielea expusa la temperaturi scazute se deshidrateaza si chiar se crapa mult mai usor. Ai nevoie de o hidratare corespunzatoare, profunda si de durata.

 

Ocroteste-ti pielea cu cel mai iubit unt de corp (se vinde unul la fiecare 3 secunde undeva in lume) care contine unt de Shea cules si pregatit manual in Ghana prin programul Community Fair Trade. Body Butter, care are 97% ingrediente naturale, hraneste si cea mai uscata si afectata piele cu un efect de pana la 96 de ore de hidratare.

 

Iubeste-te cu cel mai hranitor si sustenabil unt de corp de la The Body Shop.

 

The Body Shop a lansat primul unt de corp in 1992. Azi, undeva in lume se vinde unul la fiecare 3 secunde. Intre timp, formula initiala s-a imbunatatit substantial.

 

Untul de corp de la The Body Shop este inregistrat la Societatea Vegana (gold standard in certificare vegana) pentru ca este fabricat cu peste 95% ingrediente vegane, are un ambalaj sustenabil si lasa pielea hidratata pana la 96 de ore.

 

Alege untul de corp potrivit tipului tau de piele (exista o varianta pentru oricine). Ia cu degetele o cantitate generoasa, intinde-o si maseaz-o pe piele. Nu te sfii, ofera zonelor excesiv de uscate precum calcaiele sau coatele un adaos de atentie. Niciodata nu a fost mai sanatos sa-ti iubesti si corpul si planeta.

 

 

De la turnat emulsie la luat cu degetele o cantitate generoasa.

 

In 1992, se nastea primul unt de corp. Pregatit in bucataria lui Dame Anita Roddick, fondatoarea The Body Shop, untul de corp de mango a fost denumit astfel de fiica sa, care a spus “e ca un unt, dar pentru corp”. Formula acestui produs era extrem de densa, asa ca a schimbat modul de aplicare al hidratantului pentru totdeauna, de la turnat o emulsie la luat cu mana o cantitate generoasa. Restul e istorie.

 

The Body Shop datoreaza enorm faimoaselor sale unturi de corp si corpurilor frumoase pe care au fost aplicate in intreaga lume, care l-au transformat intr-un brand vedeta.

 

Fiecare corp merita sa fie iubit si ingrijit. Iar acestea nu sunt doar unturi de corp, ci o dovada de iubire. Asa ca, de fiecare data cand il aplici, ia-ti un moment pentru tine, sa-ti apreciezi fiecare particica a corpului, chiar si pe cele care ti se pare ca nu sunt frumoase.

 

O formula vegana plina de iubire pentru corp

 

Unturile de corp sunt inregistrate de catre Societatea Vegana pentru ca sunt compuse din peste 95% ingrediente vegane, inclusiv unt de Shea pregatit manual in comunitati Fair Trade din Ghana.

 

The Body Shop utilizeaza prin Comunitatea de Fair Trade forta de munca a Asociatiei Femeilor din Tungteiya, Ghana de Nord, oferind astfel independenta financiara acestor femei. Astazi, peste 600 de femei din 11 sate produc manual untul de Shea printr-un proces traditional constand in 18 etape, transmis din mama in fiica de generatii.

 

Unturile de corp, care ofera 96 de ore de hidratare, lasa pielea catifelata si neteda, fara senzatie de uleios. Formula The Body Shop se topeste in piele si peste 86% dintre femei spun ca se simt bine in pielea lor dupa ce folosesc untul de corp.

 

Cel mai sustenabil unt de corp de pana acum

 

Ambalajul complet reciclabil face din untul de corp The Body Shop cel mai sustenabil unt de pana acum.

 

Toate ambalajele au capac de aluminiu si sunt din plastic reciclat 100%, inclusiv plastic din comunitatea Fair Trade cules de pe strazile din Bengaluru, India si reciclat prin parteneriatul The Body Shop cu Plastics for Change. Pentru ca este deja destul plastic in mediul inconjurator. Aproape o treime din deseurile din India nu sunt colectate, asa ca peste 1,5 milioane de eroi anonimi cunoscuti ca ‘culegatori de deseuri’ muncesc neobosit sa curete strazile de gunoi. Parteneriatul The Body Shop cu Plastic for Change prin programul comunitatilor Fair Trade, nu numai ca se confrunta cu actuala problema, dar ofera conditii de munca civilizate pentru peste 2.500 de culegatori din medii marginalizate.

 

Plasticul din ambalajele de unt de corp fiind reciclat 100%, reduce utilizarea de plastic nou cu 241 de tone pe an. Asa ca, la randul tau, recicleaza cutia si capacul din iubire pentru planeta ta.

 

Tot ce-ti ramane de facut e sa-ti alegi untul de corp The Body Shop  cu aroma favorita sau in varianta potrivita pielii tale din in magazinele din AFI Cotroceni, ParkLake sau de pe www.thebodyshop.ro si sa ii arati corpului tau ca il iubesti.

Despre The Body Shop:

Fondat in 1976 in Brighton, Anglia, de catre Dame Anita Roddick, The Body Shop este un brand global de frumusete, certificat B Corp. The Body Shop cauta sa faca o diferenta pozitiva in lume, oferind produse de ingrijire a pielii, ingrijire corporala, ingrijire a parului si machiaj de inalta calitate, inspirate de natura, produse in mod etic si durabil. Dupa ce a fost pionier in filozofia conform careia afacerile pot fi o forta pozitiva, acest etos este in continuare forta motrice a brandului. The Body Shop opereaza aproximativ 2.500 de locatii de vanzare in peste 80 de tari. The Body Shop face parte din Natura & Co Holding.

Despre IQ VERDE

IQ VERDE, noul distribuitor The Body Shop in Romania, face parte din Cosmos Group si este condus de managerul Lefteris Koklas.