Noua campanie pentru parfumul nr. 1 al Americii* celebreaza Bombshell-ul din noi toti, la timp pentru primul magazin pop-up Bombshell Gardens din orasul New York

Victoria’s Secret a anuntat cea mai noua campanie Bombshell, care evidentiaza parfumul bestseller al marcii alaturi de cantareata/compozitoarea Camila Cabello, nominalizata de trei ori la premiile Grammy, cu albume multi-platina si deseori in fruntea topurilor.

In prima campanie bilingva a marcii, surprinsa de fotograful Zoey Grossman, Cabello isi prezinta energia individuala Bombshell cu o vitalitate naturala si cu autenticitate – o intruchipare perfecta a parfumului indraznet si increzator. Campania este despre a imbratisa cine si ce sunteti si promoveaza angajamentul marcii de a sarbatori si de a sustine toate femeile, consolidand faptul ca exista o Bombshell in fiecare.

Pentru mine, a fi o Bombshell inseamna a fi exact cine esti si a avea curajul sa sarbatoresti cine esti, in fiecare zi. Sunt incantata sa ma alatur echipei Victoria’s Secret pentru a surprinde Bombshell-ul din fiecare femeie”, spune Cabello.

Pe platoul de filmare, prezenta Camilei a fost una care nu a necesitat regizare – personalitatea vibranta si increderea ei au stralucit organic. Totul a fost despre a o celebra pe ea si personalitatea ei, care impreuna au dat viata acestui parfum si acestei campanii”, spune Raúl Martinez, Chief Creative Director la Victoria’s Secret.

Bombshell este un mix atemporal de bujori proaspat culesi si fructe exotice. Notele de citrice si fructul pasiunii violet brazilian incep parfumul cu o stralucire radianta. Inima parfumului infloreste cu semnatura bujorului Shangri-la din Tibet si orhideea de vanilie din Madagascar, cremoasa si dulce, creand un amestec floral fructat.

Pentru a sarbatori in continuare colectia de parfum Bombshell, Victoria’s Secret gazduieste „The Bombshell Gardens”, o experienta captivanta si senzoriala in New York City, de marti, 3 mai – luni, 9 mai. Situat pe High Line, pop-up-ul va aduce parfumul la viata prin activari unice pe tot parcursul saptamanii, cum ar fi baruri pentru parfumuri, instalatii de bujori, standuri de personalizare si sansa de a cunoaste parfumierul Victoria’s Secret’s Bombshell, Adriana Medina.

(**Sursa: Euromonitor, vanzari de retail SUA 2021, fara spray-uri. Vanzari cumulate de parfum Victoria’s Secret Bombshell.)