Vara e momentul cand fiecare dintre noi se bucura de cateva momente de relaxare alaturi de cei dragi, cu familia, sau chiar singura. Indiferent de situatia in care te regasesti, e important sa ai cateva elemente care pot face o diferenta la nivel de atmosfera, cat si cum te simti tu. Aici vorbim de cateva produse Victoria’s Secret, care ne-au fermecat complet si suntem dispuse sa garantam pentru ele.

 

In primul si primul rand, este vorba despre parfumul Bombshell Isle – o comoara tropicala in doar 100ml. Amestecul notelor este menit sa transporte pe oricine intr-o oaza unde ape albastre cristaline si flori cu un miros imbatator sunt laitmotive. Parfumul detine si o tenta dulce oferita de bujorul perlat, care in combinatie cu notele de lemn de santal si boabe de tonka ofera o caldura si energie de neegalat. Bombshell Isle poate fi descris drept materializarea luxului paradisului intr-o experienta olfactiva unica.

 

Este un parfum elegant si revigorant, care poate fi purtat pentru o multitudine de ocazii – de la zile petrecute pe plaja la umbra, pana la serile tarzii care devin dimineti in asteptarea rasaritului. Bombshell Isle este un accesoriu must-have al sezonului, pentru ca indiferent de personalitatea ta, iti va oferi mereu un plus de delicatete si neobisnuit, atragand pe toata lumea.

 

Pe langa acest parfum superb, Victoria’s Secret ne impresioneaza si cu o gama de spray-uri si lotiuni de corp care ofera complementaritate intregii aparitii. De la senzatii instante de refresh – Water Mist, Aqua Kiss, Jasmine, Rainfall – la arome fructate senzuale – Pineapple Slice, Mango Glow – si o frumusete naturala sustinuta de intreaga colectie de wearble – Lush Air, Lavander Vanilla, Coconut Mix.

 

Nu in ultimul rand, printre trend-urile cool ale verii se regasesc si costumele de baie atent alese, domeniu unde Victoria’s Secret nu da gres niciodata. De aceea, te invitam sa descoperi si colectia de costume de baie care e gata sa-ti ofere un sex-appeal senzational, alaturi de incredere si putere la cote maxime. Fiecare model a fost elaborat si pentru a-ti oferi un nivel maxim de confort si libertate de miscare, astfel incat sa te poti bucura din plin de vacantele unde o sa le porti.

 

Viziteaza magazinele Victoria’s Secret sau acceseaza victoriassecret.ro si descopera cum parfumul Bombshell Isle, gama de spray-uri si lotiuni de corp si costumele de baie, sunt gata sa-ti schimbe vara.