Victoria’s Secret lanseaza noua colectie On Point, o colectie adaptata pentru a sustine orice miscare prin gama de produse Live, Flow, Sweat. Fie ca alergi la un maraton, la o cursa sau stai intr-o poziție de yoga, noile jambiere si sutiene sport sunt dezvoltate cu un design de ultima generatie, pentru fiecare nivel de impact si activitate.

Aceasta campanie prezinta femei care ne inspira, campioana mondiala la schi Eileen Gu, membru fondator al noului colectiv VS, precum si India Bradley, membra a Corpul de Balet din New York City si instructorul de yoga Emily Chen – fiecare reprezentand motivatia necesara pentru miscare.

„Colectia On Point Live, Flow, Sweat este o noua linie cu articole sportive uimitoare. Cele trei niveluri de impact disponibile – live, flow and sweat – imi permit sa am o tinuta pentru antrenament care nu numai ca este draguta, dar care imi ofera si sustinere. Imi place noul sutien On Point Sweat Knockout Front Close, imi ofera o protectie maxim si este creat pe baza noii tehnologii, ceea ce inseamna o compresie adaugata si o inchidere cu fermoar frontal, care ma face sa ma simt bine pe parcursul antrenamentelor mele intense!” Eileen Gu, campioana mondiala la Schi

„Costumele mele de balet” s-au schimbat drastic in ultimul an de cand trebuia sa fac dans in tot felul de decoruri casual (cum ar fi langa bucataria mea), ceea ce m-a facut sa ma adaptez la purtarea mai multor sutiene / jambiere sport, mai degraba decat tricouri si colanti. Cu siguranta voi purta On Point la cursuri / repetitii.” India Bradley, membra a Corpului de Balet din New York City

Pentru a lansa aceasta noua colectie, Victoria’s Secret a gazduit evenimentul VS Studio cu o serie de invitati influenti, printre care Nia Soux, Madison Lewis si Leslie Sidora, care au fost primele care au purtat noua gama. Oaspetii au fost invitati sa “Live, Flow and Sweat” printr-o serie de experiente, inclusiv o sesiune de respiratie cu Maryam Ajayi, antreprenor si vindecator de energie, o sesiune Pilates cu Liana Levi, fondatoarea si instructorul principal la Forma Pilates si o sesiune de dans cu Megan Roup, creatorul Societatii de Sculptura. In plus, a existat un salon in care participantii au savurat mancare de la Amaze Bowls, Ice Pops, Longshot Coffee si au testat terapia IV drips.

Colectia este disponibila in magazinul Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City.