Luna decembrie reprezinta un motiv de sarbatoare din toate punctele de vedere. E momentul cand ajungem la finalul unui an plin de provocari, distractii si amintiri ce vor dura o viata. E clipa cand fiecare dintre noi ar trebui sa fie recunoscatoare pentru ceea ce a reusit sa realizeze in anul care aproape a trecut, dar si sa-si reincarce energia pentru ceea ce va urma.

 

Astfel, pe fondul festiv al acestui sezon, Victoria’s Secret a conceput un parfum care sa inglobeze toate motivele de sarbatoare enumerate mai sus, si anume, Bombshell Celebration.

 

Un parfum in editie limitata care poate fi definit drept o combinatie dintre spuma fina a unei sampanii Rosé imbinata cu efervescenta subtila a bujorului, ce adauga note fine florale. Mai mult, printre ingrediente se regasesc si molidul albastru si lemnul de santal, ce prin opozitia aromelor, creeaza accentul unic de Winter Woods, oferind parfumului un caracter curat.

 

„Cand am creat acest parfum, am vrut sa surprind farmecul si entuziasmul sezonului sarbatorilor. M-am gandit imediat la sampania Rosé — unde imi place totul despre ea, de la culoare si stralucire pana la felul in care te transpune intr-o stare festiva. Nuanta sa de fard este fina si feminina, si efervescenta sa confera o stralucire contrastanta si un aer de emotie. Acest contrast rasuna in intregul parfum: notele florale curate si notele lemnoase senzuale creeaza o stralucire radianta.” – Nathalie Benareau, maestru parfumier.

 

In acest sezon, viata este doar despre a celebra, fiind timpul ca si tu sa stralucesti, cu ajutorul parfumului Bombshell Celebration. Descopera parfumul in magazinele Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City si Afi Cotroceni sau online pe www.victoriassecret.ro.