Wine 4 Skin este un brand romanesc, fondat anul acesta, tradus printr-o gama de cosmetice organice, provenite din surse naturale, destinate rutinei zilnice de ingrijire a femeilor.

Produsele de baza Wine 4 Skin contin extracte si uleiuri din plante care se regasesc pe domeniul “La Migdali” (www.lamigdali.ro) din Valea Scheilor: extract din samburi si pielitele boabelor de struguri, ulei de migdale si apa de trandafiri.

Domeniul “La Migdali” este detinut de familia Scheusan si se afla in regiunea Dealu Mare, un loc incarcat de istorie si de povesti scrise si nescrise.

Brandul a fost creat de Corina Scheusan, medic de profesie, care a gandit gama inspirata de soiurile de struguri potrivite, de tanara plantatie de migdali (pe locul celei distruse de defrisarile abuzive) si de trandafirii care strajuiesc vlastarii de vita de vie.

“In incercarea de a imagina, crea si recomanda o rutina minimalista cu produse multiefect, adaptate fiecarui tip de ten si fiecarei persoane preocupate de prevenirea imbatranirii si promovarea si sustinerea unui stil de viata mai sustenabil, am creat colectia capsula, alcatuita din trei produse: o crema de zi, o crema de noapte si un ser pentru zona ochilor.” – povesteste Corina Scheusan.

Ingredientele sunt naturale, vegane, netestate pe animale, potrivite oricarui tip de ten, inclusiv cel sensibil.

In completarea ingredientelor de baza, produsele contin un “cocktail” de ingrediente active: acid hialuronic, acid ferulic, ceramide, ulei de coacaze negre, ulei din seminte de zmeura, apa de albastrele si vitaminele A, C si E.

Atentia la detalii se regaseste si in ambalajele produselor, care sunt din sticla si din carton reciclat.

Corina Scheusan a ales o reteta minimalista: putine ingrediente, putine produse, pentru o rutina de baza de ingrijire zilnica, cu o formula delicata si eficienta.

Produsele Wine 4 Skin sunt testate dermatologic, iar procesul de fabricatie al gamei se desfasoara integral in Romania.

“Vinul este poezie imbuteliata” (Robert Stevenson) – Wine 4 Skin este frumusete la pachet.

Gama poate fi achizitionata de pe site-ul oficial, www.wine4skin.ro.

___________________________________________

Va invitam si pe paginile de social media Wine 4 Skin:

Facebook: https://www.facebook.com/wine4skin/

Instagram: @wine4skin

#wine4skin #lamigdali #skincare #vegan